Gyakran feltett kérdések

16GB pendrive
2023. február. 07. kedd 11:58
Gyakran feltett kérdések
Hogyan tudok pendrive-ot rendelni?
Ezen az oldalon nem tud rendelést leadni, mi csak átirányítjuk egy olyan weboldalra ahol megtudja rendelni a kiválasztott terméket.

Milyen pendrive-ot válasszak?
Ez egy nagyon személyre szabott kérdés, sok mindentől függ, hogy mi is az ami önnek 100%-osan megfelel, erről részletesebben is olvashat a főoldalon és az egyes cikkekben.

Tudom használni az USB 3.0 pendrive-ot az USB 2.0 porton?
Igen, teljesen kompatibilis vele, csak a sebesség fog korlátozódni az USB 2.0-ra, így maximum 30MB/másodperccel tud majd másolni.

Van garancia a pendrive-okra?
Alap feltétel minden webáruháznál, hogy legalább 1-év garanciát adjon a műszaki termékekre, jelenlegi partnerünk az XXLDVD, minden pendrive-ra 1 év cseregaranciát vállal. Érdemes elolvasni a webáruház vásárlási feltételeit bővebb információkért.

A feltüntetett árak bruttó árak?
Igen a feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, tehát bruttó árak.

Mennyire aktuálisak a készlet és ár információk?
Az oldal folyamatos kapcsolatban van a webáruházzal, így ha egy termék elfogy azonnal megváltozik a státusza, ugyan ez a helyzet a pendrive árakkal is, naponta többször is szinkronizáljuk az adatbázist.

Mennyire megbízható az XXLDVD webáruház?
Az XXLDVD több mint 8 éve működő webáruház, főleg CD és DVD lemezek értékesítésével foglalkozik, de nagy tapasztalattal értékesít mindenféle adathordozót így a pendrive-ok területén is nagy tapasztalattal rendelkezik és több mint 10.000 elégedett vásárlóval büszkélkedhet, mindig gyors és megbízható kiszállítással dolgozik és nagyon hasznos, hogy a webáruházban mindig láthatjuk az aktuális készletet, míg a legtöbb webáruház egyáltalán nem tart készletet az XXLDVD-nél több száz pendrive-ot vásárolhatunk azonnal raktárkészletről.


Márkák
Maxell pendrive rendelés
Emtec pendrive rendelés
Kingmax pendrive rendelés
Transcend pendrive rendelés
Kingston pendrive rendelés
Sandisk pendrive rendelés
Silicon Power pendrive rendelés
MediaRange pendrive rendelés
EzPrint pendrive rendelés
Verbatim pendrive rendelés
TDK pendrive rendelés
Samsung pendrive rendelés
Legolcsóbb termékek
Friss hírek

www.pendrive.hu