Gyakran feltett kérdések

16GB pendrive
2018. augusztus. 14. kedd 21:02
Gyakran feltett kérdések
Hogyan tudok pendrive-ot rendelni?
Ezen az oldalon nem tud rendelést leadni, mi csak átirányítjuk egy olyan weboldalra ahol megtudja rendelni a kiválasztott terméket.

Milyen pendrive-ot válasszak?
Ez egy nagyon személyre szabott kérdés, sok mindentől függ, hogy mi is az ami önnek 100%-osan megfelel, erről részletesebben is olvashat a főoldalon és az egyes cikkekben.

Tudom használni az USB 3.0 pendrive-ot az USB 2.0 porton?
Igen, teljesen kompatibilis vele, csak a sebesség fog korlátozódni az USB 2.0-ra, így maximum 30MB/másodperccel tud majd másolni.

Van garancia a pendrive-okra?
Alap feltétel minden webáruháznál, hogy legalább 1-év garanciát adjon a műszaki termékekre, jelenlegi partnerünk az XXLDVD, minden pendrive-ra 1 év cseregaranciát vállal. Érdemes elolvasni a webáruház vásárlási feltételeit bővebb információkért.

A feltüntetett árak bruttó árak?
Igen a feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, tehát bruttó árak.

Mennyire aktuálisak a készlet és ár információk?
Az oldal folyamatos kapcsolatban van a webáruházzal, így ha egy termék elfogy azonnal megváltozik a státusza, ugyan ez a helyzet a pendrive árakkal is, naponta többször is szinkronizáljuk az adatbázist.

Mennyire megbízható az XXLDVD webáruház?
Az XXLDVD több mint 8 éve működő webáruház, főleg CD és DVD lemezek értékesítésével foglalkozik, de nagy tapasztalattal értékesít mindenféle adathordozót így a pendrive-ok területén is nagy tapasztalattal rendelkezik és több mint 10.000 elégedett vásárlóval büszkélkedhet, mindig gyors és megbízható kiszállítással dolgozik és nagyon hasznos, hogy a webáruházban mindig láthatjuk az aktuális készletet, míg a legtöbb webáruház egyáltalán nem tart készletet az XXLDVD-nél több száz pendrive-ot vásárolhatunk azonnal raktárkészletről.www.pendrive.hu