Kingston OTG pendrive

16GB pendrive
2023. február. 07. kedd 13:01

Kingston OTG pendrive

Miért válaszd a Kingston OTG pendrive-t?

Ma már mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb eszközt annak függvényében, hogy éppen otthon van, utazik, vagy épp a munkahelyén tartózkodik a PC-k laptopok, notebookok, tabletek és okos telefonok kínálata szinte végtelen.


Kingston OTG pendrive mobiltelefon

  • Naponta több, mint egy órát utazom a suliba és ugyanennyit hazafelé. A tömegközlekedési eszközökön ha le tudok ülni, inkább a tabletem veszem elő, ha állni kényszerülök akkor ott a telefonom - mondta Petra, 16 éves diáklány. 
  • Otthon? Kényelmesen begubózom a fotelba és a laptopomon netezek. Ha egy prezentáción dolgozom folyamatosan e-mailben küldözgetem magamnak az éppen végleges verziót, hogy az irodai gépen majd meg tudjam nyitni és folytatni tudjam.- mesélte Kata, egy 30 éves irodai alkalmazott.
  • Bevallom van pár kütyüm és eléggé bosszantó, hogy ha meg akarok mutatni egy fotót egy barátomnak, akkor egész biztosan pont egy másik eszközön van elmentve, mint amihez pillanatnyilag hozzáférek. A telefonomról rendszeresen törölni kell a képeket, mert nincs benne elég tárhely- válaszolta Gergő, 24 éves informatikus arra a kérdésre, hogy milyen mobil eszközöket használ és hogyan tárolja a fájlokat.

A Kingston pontosan ezekre a problémákra reagálva fejlesztette ki az OTG ( On-The-Go, vagyis útközben) pendrive-t. A manapság házon kívül leggyakrabban használt eszközök, az okos telefonok és a tabletek általában nem rendelkeznek elég tárhellyel ahhoz, hogy a fontos fájlokat, képeket, prezentációkat, videókat tárolni tudjuk rajtuk. A felhő alkalmazások megoldást kínálnak, azonban költségesek és használatuk nem is egyszerű, a biztonságérzet csökkenéséről nem is beszélve, hiszen a felhő alkalmazások használata esetén adataink egy szolgáltatónál kerülnek tárolásra.

Másik alternatíva a szintén költséges memória bővítés.

Az OTG pendrive minden szempontból ideális választás mobil eszközeink mellé, hiszen egy hozzáadott extra tárhelyként funkcionál, melyet az új fejlesztésnek köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatunk androidos telefonokhoz és tabletekhez is. Plug and Play eszközként működik, kapacitása szabadon, az igényeinknek megfelelően választható. Így a fájlok, fotók és prezentációk mindig kéznél vannak bárhol is vagyunk. Az OTG pendrive tartalma könnyedén, mondhatni egy mozdulattal megosztható egyéb eszközeinkkel.

Az OTG pendrive-t kicsire és vékonyra tervezték, ennek köszönhetően könnyen magával tudja vinni, és nem lesz útban más csatlakoztatott eszközöknek sem. A forgatható sapka védi a microUSB csatlakozót a sérülésektől.


Kingston OTG pendrive

Az OTG pendrive-okat itt érhetjük el a webáruházban OTG pendrive 

Egy tesztet tekinthetünk meg a 32GB Kingston OTG pendrive -ról:


Kingston OTG pendrive teszt

Jelenleg a webáruházban 8GB-tól egészen 64Gb kapacitásig találhatunk OTG pendrive-okat. A Kingston termékek a pendrive és memória gyártásban az elsők között szerepel így midnig megbízható ellenörzött termékeket értékesítenek. Kaphatóak az OTG pendrive-ok USB 2.0 és USB 3.0 csatlakozással, de ez nem befolyásolja a mini USB csatlakozását a mobil készülékekhez.

Ha választania kell az adathordozók és extra tárhelyek közül az OTG pendrive a piacon jelenleg kapható legjobb megoldás.

A Kingston OTG pendrive-ok egy hozzáadott kis raktárként funkcionálnak okostelefonokhoz és tabletekhez, apró, kényelmesen szállítható formában, megvalósítva az eredeti OTG ( On-The-Go vagyis ÚTKÖZBEN ) funkciót. Az USB OTG szabvány lehetővé teszi a mobil eszközök csatlakoztatását közvetlenül a támogatott USB eszközökre. A Micro Duo Flash adathordozók lehetővé teszik a Micro USB portok csatlakozását, mint töltök vagy memória bővítésre. Ideális nagy fájlok szállítására utazás közben. Plug and Play funkcióval csatlakoznak a telefonokhoz és tabletekhez, és egy olcsóbb variációja GB- ként, mint az extra beépített tárolóknak.

A micro DUO Flash meghajtók USB 3.0 és 2.0 verzióban kaphatók, az egyik egész biztosan megfelel a kívánalmaidnak.

Kiterjesztett raktár az okostelefonokhoz és tabletekhez.

A Kingston OTG pendrive egy kiegészítő tárhely az androidos telefonokhoz. A felhasználók menthetnek rá fileokat, fotókat, videókat és bármit és könnyedén megoszthatják azt más mobilalkalmazásokkal vagy akár PC-kkel. Használata sokkal egyszerűbb, mint a felhő alkalmazásoké.

Ultra.mini kivitel:


Kingston OTG pendrive

Az OTG pendrivok kivitele kicsi és vékony, ennek köszönhetően könnyen magával tudja vinni, és nem lesz útban más, az eszközbe csatlakoztatott eszközöknek. A forgatható sapka pedig védi a microUSB csatlakozót a sérülésektől.

Ha más márkájú OTG pendrive-ot szeretnénk vagyis olyat amin van micro USB csatlakozó is akkor a SanDisk márkát választhatjuk még, ezeket nem OTG-nek nevezzük hanem SanDisk DUAL USB pendrive-oknak amit a linkre kattintva érhetünk el a shopban.


Sandisk OTG micro USB pendrive

vissza
Márkák
Maxell pendrive rendelés
Emtec pendrive rendelés
Kingmax pendrive rendelés
Transcend pendrive rendelés
Kingston pendrive rendelés
Sandisk pendrive rendelés
Silicon Power pendrive rendelés
MediaRange pendrive rendelés
EzPrint pendrive rendelés
Verbatim pendrive rendelés
TDK pendrive rendelés
Samsung pendrive rendelés
Legolcsóbb termékek
Friss hírek

www.pendrive.hu