Memóriakártya rendelés

16GB pendrive
2023. február. 07. kedd 13:06

Memóriakártya rendelés

Memóriakártya rendelés

Napjainkban már a legtöbb készülékhez, mobil telefon, kamera, fényképezőgép, stb vásárolhatunk memóriakártyát és egyre jobb árakon ami a gyárak piaci versenyének is köszönhető. Jelenleg több féle memóriakártya típust vásárolhatunk ez mindig a készülék kártya foglalától függ. Jelenleg 4-5 kártya típus az ami elterjedt a piacon.

SD memóriakártya

SD memóriakártya

A legtöbb készülékbe ilyen memóriakártyát használhatunk, bár már egyre nagyobb a kereslet a kis testvére iránt a microSD memóriakártya iránt, mivel a készülékek zsugorodása miatt egyre kisebb hely maradt a memóriakártyák részére. Az SD memóriakártyákat főleg fényképezőgépekben kamerákban használhatjuk napjainkban és a laptopokba is állatába ilyen memóriakártya foglalatot tesznek, amiben egy SD kártya adapterrel, könnyedén használhatjuk a microSD memóriakártyánkat is. Az SD kártyáknak 3 változata terjedt el SD, miniSD és microSD ebből a miniSD már nem használatos mivel teljesen helyettesítette a microSD kártya. Az SD kártyáknál fontos tudni, hogy az SDHC azaz SecureDigital High Capacity vagyis nagy kapacitású változat az egyes készülékekkel nem kompatibilis ezért érdemes vásárlás előtt utána nézni, hogy támogatja-e a készülékünk a HighCapacity kártyákat is. 

SD memóriakártya árak:


Egy 4GB-os SDHC memóriakártyát már 1500Ft-ért rendelhetünk Kingston márkával és pár száz forinttal többért már SanDisk márkájút is rendelhetünk. A jelenleg legtöbbet vásárolt SD memóriakártya a 16GB-os ami a legtöbb átlag felhasználó számára tökéletes adat kapacitást biztosít. 16GB SD memóriakártyát már 3500Ft körül vásárolhatunk Kingston, SiliconPower és ismét pár száz forinttal drágábban 3800-4000Ft körül már SanDisk márkával. 

16GB SD memóriakártyák


microSD memóriakártya

microSD memóriakártya

Jelenleg a legjobban fogyó memóriakártya a microSD, mivel a legtöbb készülékben már csak ilyen foglalatokat tesznek így természetesen a kereslet is megnőtt eziránt a kártya iránt, már az egyes Sony telefonokba is microSD foglalat van, pedig nagyon sokáig Sony készüléket csak a Sony saját memóriakártyájával lehetett bővíteni ami általában mindig sokkal drágább volt mint az SD kártya a Sony monopol helyzete miatt hiszen, csak a Sony és a SanDisk gyárthatta a MemoryStick memóriakártyákat. 

microSD memóriakártya árak


Mivel egy nagyon keresett kártyáról van szó, és az előállítása is egyre kevesebb költségű ezért ezeket a memóriakártyákat is már nagyon jó áron vásárolhatunk. Egy 4GB microSDHC memóriakártyát már 1300Ft-ért vásárolhatunk, míg a legjobban fogyó 16GB microSDHC 2700-3000Ft ért is hozzájuthatunk takeMS és Kingston márkával. 


16GB microSD memóriakártya árak

Memóriakártya rendelés

Ha memóriakártyát szeretne vásárolni, látogasson el a www.memoriakartya.eu weboldalra ahol könnyedén kiválaszthatja a megrendelni kívánt memóriakártyát és a tovább a webáruházba gombra kattintva visszatérhet az xxldvd termék adatlapjára ahol azonnal meg is rendelheti a többi termékeinkkel együtt. A weboldalon további információkat adatokat olvashat, tudhat meg a memóriakártyákról amivel segítjük a vásárlást


Memóriakártyák

vissza
Márkák
Maxell pendrive rendelés
Emtec pendrive rendelés
Kingmax pendrive rendelés
Transcend pendrive rendelés
Kingston pendrive rendelés
Sandisk pendrive rendelés
Silicon Power pendrive rendelés
MediaRange pendrive rendelés
EzPrint pendrive rendelés
Verbatim pendrive rendelés
TDK pendrive rendelés
Samsung pendrive rendelés
Legolcsóbb termékek
Friss hírek

www.pendrive.hu